Reparatie of onderhoud van uw personenauto

ONDERHOUD & WERKZAAMHEDEN

 

Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift

 

Reparaties

 

Storingsanalyse

 

Airco onderhoud & reparatie

 

APK Keuring

 

onderhoud en reparatie aanelektrische auto’s

 

Schadeherstel

 

Banden

IMG_2811_JD_LR

Reparaties

 

Voor reparaties aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Reparaties aan cilinderkoppakking, distributieriem, versnellingsbak of het vervangen van een complete motor is voor ons geen probleem. Overleg is op de juiste momenten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

20201005_113001
IMG_2747_JD
motor2

ONDERHOUD

 

Voor onderhoud aan uw auto hebben we alle documentatie en apparatuur in huis. We voeren de onderhoudsbeurten volledig en compleet uit volgens fabrieksvoorschrift, voor alle merken auto’s. Hierdoor behoudt u altijd uw garantie.

IMG_2805_JD_LR
IMG_2815_JD_LR

Storingsanalyse

 

Zit er een storing in uw auto?

Met onze universele uitleesapparatuur kunnen we alle auto’s uitlezen, storingen opzoeken en oplossen. Storingen in motormanagement, ABS, ESP, airbag en instrumentenpaneel kunnen we uitlezen.


Door vele opleidingen, zoals Eerste Auto Monteur en Technisch Specialist is het oplossen van hardnekkige storingen voor ons geen probleem.

APK Keuring

 

Is uw auto toe aan een nieuwe APK?

 

Wij verzorgen de volledige APK-keuring voor uw benzine, diesel of LPG-auto, in de compleet vernieuwde APK straat. Dit kan al 2 maanden voor de vervaldatum van uw APK.

 

Controleer hier of uw auto toe is aan een APK.

APK remmentestbank

Airco

 

Het aircosysteem van uw auto kunnen wij volledig onderhouden, van interieurfilters tot het koudemiddel systeem. Daarnaast reinigen we ook het systeem om muffe/nare geur te voorkomen. Met speciale airco apparatuur kunnen we een diagnose stellen en op professionele wijze het hele systeem leeg halen, vacumeren en opnieuw vullen met fluor, olie en koudemiddel.

Aircovulmachine