Auto

Onderhoud

Voor onderhoud aan uw auto hebben we alle documentatie en apparatuur in huis. We voeren de onderhoudsbeurten volledig en compleet uit volgens fabrieksvoorschrift, voor alle merken auto’s. Hierdoor behoudt u altijd uw garantie.

Reparatie

Voor reparaties aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Reparaties aan cilinderkoppakking, distributieriem, versnellingsbak of het vervangen van een complete motor is voor ons geen probleem. Overleg is op de juiste momenten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Storingsanalyse

Zit er een storing in uw auto?

Met onze universele uitleesapparatuur kunnen we alle auto’s uitlezen, storingen opzoeken en oplossen. Storingen in motormanagement, ABS, ESP, airbag en instrumentenpaneel kunnen we uitlezen.
Door vele opleidingen, zoals Eerste Auto Monteur en Technisch Specialist is het oplossen van hardnekkige storingen voor ons geen probleem.

 

Airco

Het aircosysteem van uw auto kunnen wij volledig onderhouden, van interieurfilters tot het koudemiddel systeem. Daarnaast reinigen we ook het systeem om muffe/nare geur te voorkomen. Met speciale airco apparatuur kunnen we een diagnose stellen en op professionele wijze het hele systeem leeg halen, vacumeren en opnieuw vullen met fluor, olie en koudemiddel.

 

APK

Is uw auto toe aan een nieuwe APK?

Wij verzorgen de volledige APK-keuring voor uw benzine, diesel of LPG-auto, in de compleet vernieuwde APK straat. Dit kan al 2 maanden voor de vervaldatum van uw APK.

Controleer hier of uw auto toe is aan een APK.