Schadetaxatie en reparatie

Gespecialiseerd in schadeherstel

 

Bij het herstellen van schade telt maar één ding: zorgen dat u zo snel mogelijkweer beschikt over een veilig, betrouwbaar en volledig hersteld voertuig. Auto Camper Totaal van Gelder BV gaan geen uitdaging uit de weg, repareren alle merken en modellen én zorgen voor vervangend vervoer (kosteloos).

En het papierwerk van/voor uw verzekeraar? Dat nemen we ook voor onze rekening.

 

Autoschade service

 

Auto Camper Totaal van Gelder BV maakt geen onderscheid in merken en modellen auto’s of campers. Ze focussen op uw schade en het perfect herstellen daarvan. Daaronder vallen ook bumperreparaties, het herstellen van hagelschade,  ruitvervanging en het verzorgen van professioneel spuitwerk.

 

 

schade_mini3
IMG_2783_JD

Schade aan uw camper

 

Als u op reis gaat met uw camper, wilt u genieten. Naast het onderhouden en repareren van uw camper is Auto Camper Totaal van Gelder ook zeer ervaren in andere, veel voorkomende reparaties. Denk aan profielherstel, zijwandreparatie en  dakplaatherstel (bijvoorbeeld vanwege hagelschade).
Kortom: we zorgen dat u onbezorgd op reis kunt.. 

vochtschade_03
vochtschade_01
camperschade_01
camperschade_02
camperschade_03
20171206_142331

Ruitvervanging

 

Het repareren van een klein sterretje of het volledig vervangen van uw ruit is bij ons ook mogelijk. Ook hier geldt: de afwikkeling met de verzekering regelen wij voor u.
Wij repareren en vervangen autoruiten uitsluitend binnen in onze werkplaats, zodat de kwaliteit niet wordt beïnvloed door weersinvloeden van buiten.

 

Kalibratie rijhulpsystemen

Na het vervangen van een autoruit worden de ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) / rijhulpsystemen gekalibreerd volgens de geldende normen.

Autoruit